Paren..

Nina - Fabian
Amber - Abbe
Joyce - Mick
Nora - Johan
Patricia - Robbie
Elly - Von swieten


Säg gärna till om jag glömt någon!

Frågor om Huset Anubis..

Här kan du fråga vad du vill så ska jag i alla fall försöka svara så bra jag kan.

Här är gänget :D


Vart är Huset Anubis ifrån?

Huset Anubis är en serie som kommer från Holland/Nederländerna, fast dom har dubbat det i Sverige, Danmark, Belgien och Mexico..

Tyskland har gjort en egen version med egna karaktärer fast med samma handling.

America har också gjort en egen version av Huset Anubis med sina egna karäktärer och helt lik handling.

Vad betyder Dubba?

Dubba betyder att dom har gjort om rösterna så det blir på svenska istället för på t.ex holländska.

Det finns 404 avsnitt av Huset anubis och vi är på avsnitt 178, så det är 226 avsnitt igen i Sverige.

Finns det några anubis filmer?

Ja det finns faktiskt ett par stycken, men dom har inte visats i Sverige än, vet dock inte när dom ska vara på TV eller film i Sverige..

Så här heter filmerna:

1.Anubis och de sju dödssynderna!
2.Anubis och Arghus hämnd!
3.Huset Anubis och Sibunas återkomst!

Har bara sett lite av den första filmen på Youtube fast då var det på holländska och jag fatta inte vad dom sa, fast filmen verkade helt okej.


Det finns också ett par teater föreställningar jag skriver dom här nedan!

Teater föreställningar:

1. Anubis och den eviga vänskapens Gral!
2. Anubis och legenden om spökteatern!

Har inte sett någonting av dom..



Vad handlar det om?

- Vad handlar Huset Anubis om?

Serien handlar om en flicka i tonåren, Nina, som flyttar till ett hus kallat Anubis för att gå på internatskola. I huset bor också Amber, Patricia, Maja, Fabian, Abbe, Johan, Nora, Joyce och Mick. Där finns också en bister gammal fastighetsskötare som heter Victor.

Ninas farmor flyttar i seriens inledning till ett ålderdomshem, där Nina träffar en förvirrad kvinna som säger att Anubis är ett farligt ställe. Senare dör kvinnan, men besöker Nina i hennes drömmar. Nina hittar fonografcylindrar på husets vind och börjar lyssna på dem. Det är en flicka vid namn Sara som pratar på dem. Sara berättar om Victor, fastighetsskötaren, och säger att han mördat hennes föräldrar. Sara nämner även en skatt, som ska ha tillhört hennes far. Nina bildar tillsammans med Fabian, Amber, Abbe och Patricia en grupp som de kallar Den gamla pilens klubb (där de använder det hemliga lösenordet Sibuna) och försöker lösa mysteriet med Sara. Denna skatt är väldigt eftertraktad, både Victor med sin sekt och en skum man som heter Zeno (som tar Johan till hjälp) är ute efter den och klubben måste alltid ligga steget före. I slutet av säsongen hittar våra vänner skatten, som visar sig vara "Den Heliga Graal".

Man följe också sökandet efter Joyce, Patricias bästa vän, som försvunnit gåtfullt. Lärarna på skolan beter sig som om Joyce aldrig funnits, och Patricia upptäcker att hon suddats ut från skolfotografierna. En mystisk man, Rufus, säger sig vilja hjälpa Patricia att hitta Joyce, men i stället lurar han och kidnappar henne. Patricia blir räddad av sina vänner i klubben och Joyce är i säkerhet. I säsong 3 återkommer Joyce, och flyttar in i Huset Anubis.

I tredje säsongen öppnar klubben graalen från säsong två, samtidigt hamnar Ninas farmor i koma. De tror att händelserna har något gemensamt och får reda på att graalen tillhörde en egyptisk farao och hans försvunna flickvän. De måste nu, med hjälp av nya gåtor och uppdrag, lösa mysteriet för att kunna hjälpa Ninas farmor. Zeno är fortfarande på jakt efter graalen men hamnar själv i koma, det gör också Fabians farbror. Samtidigt smyger en mystisk man i fågelmask runt som också är ute efter graalen, han hotar Johan och Viktor för att hitta den och än en gång måste våra vänner ligga steget före. Dessutom får Maja besök av sin tvillingsyster som bor i Dubai, och bestämmer sig för att flytta tillbaka dit med henne. Samma natt som Maja flyttar ut flyttar en ny tjej in, Nora, som Johan får lite extra känslor för. Senare får vi veta att mannen i masken i själva verket är deras nya lärare Wolf, och att han kidnappat Nina under en skolutflykt med Viktors vetskap. Klubben hittar henne i ett gammalt slott, men hon är medvetslös och måste föras till sjukhus.


Skådespelarna och rösterna!

Namnen i huset anubis

Nina
Äkta namnen

Loek Beernink
Röster

Annika Barklund
Fabian
Lucien van Geffen

Oliver Åberg

Amber

Iris Hesseling

Linda Santiago

Abbe

Achmed Akkabi

Gabriel Odenhammar

Johan

Sven De Wijn

Nick Atkinson

Mick

Vincent Banic

Tom Ljungman

Patricia

Vreneli van Helbergen

Claudia Galli

Joyce

Marieke Westenenk

Norea Sjöquist

Victor Emanuel Rodenmaar

Walter Crommelin

Johan Hedenberg

Arvid von Swieten (Ari van Swieten)

Ton Feil

Claes Ljungmark

Ellie

Ingeborg Ansing

Sanna Ekman

Trudie

Magda Cnudde

Nina Nelson

Nora (Noa)

Gamze Tazim

Vet inte.

Robbie

Sander van Amsterdam

Vet inte.

Wolf

Hugo Metsers

Vet inte.

Zeno

Hero Muller

Claes Ljungmark

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0